Over ons

U bent hier

Inox Zwembaden Gydion heeft ongeveer 20 jaar ervaring met inoxconstructie, onder meer voor zwembaden. Ongeveer 15 jaar geleden zijn wij begonnen met de ontwikkeling van inox zwembaden. Inox Zwembaden Gydion was de eerste Belgische zwembadbouwer die dit concept konden aanbieden. Ondertussen hebben wij reeds een tweehonderdtal zwembaden ervaring.

Wij hebben dus zeer veel kennis van het product inox. Wij werken uitsluitend op maat, in ons eigen atelier en met onze eigen machines. Wij voeren alle werken uit in eigen atelier, en hebben zo de controle over het volledige proces, van bij de productie tot het moment waarop uw zwembad klaar is voor gebruik. 

Een eigen zwembad is een investering, en de bedoeling is dan ook dat u hiervan jaren kan genieten, met een minimum aan onderhoud. Dit is voor ons dan ook het uitgangspunt bij het ontwerp en de productie van onze zwembaden. Het spreekt voor zich dat onze jarenlange ervaring ons hierbij inspireert. 

Indien u belang hecht aan vakkennis, eerlijk advies, een goede prijs/kwaliteitsverhouding en goede service, dan bent u bij Inox Zwembaden Gydion aan het juiste adres. Op deze site vindt u heel wat informatie over ons product, en kan u ook een aantal foto’s van door ons gerealiseerde projecten bekijken. 

Aarzel niet om ons te contacteren indien u vragen zou hebben, een zwembad wenst te komen bekijken of indien u een offerte wenst. Zwembaden Gydion heeft u alvast van harte welkom!